Traseul banilor

Asociația Umanitară « Ajutăm Împreună în Fiecare Zi » este o organizație non-profit. Donațiile care sunt realizate prin intermediul prezentului website ajung în proporție de 95% în conturile persoanelor pentru care dumneavoastră ați realizat donația. 5% reprezintă comisionul pe care banca şi operatorul de plăţi îl încasează din fiecare donație realizată prin intermediul serviciilor oferite de acesta.

AIFZ nu reţine la sursa nici un procent din donațiile realizate prin intermediul site-ului, costurile administrative şi de dezvoltare fiind suportate de către partenerii ACCES PROJECT INVESTMENTS şi SMD ANIMAL FOOD.

În rândurile de mai jos am descris calea pe care banii donați o urmează:

1. Alegeți un caz pe care doriți să îl susțineți. Citiți povestea şi apoi APĂSAŢI BUTONUL « DONEZĂ ACUM ».

Pe următoarea pagina veți avea posibilitatea de a dona prin transfer online utilizând cardul de credit. Platforma pentru donații online este oferită de GECAD ePayment (PayU) şi este perfect sigură.

ATENŢIE: Nu veți putea transmite donația dacă nu introduceți codul obligatoriu aflat sub poza de prezentare a cazului. Acest cod. Ne va ajuta să identificăm cazul şi suma donată.

2. Suma donată de dumneavoastră parcurge traseul băncilor până la contul AIFZ care este un cont comun pentru întreaga platformă electronică. Suma donată va fi supusă unui set de comisioane – comisioanele băncilor şi comisioanele operatorilor de plăţi online. În total este vorba de un procent de aproximativ 5%.

Astfel, dacă dumneavoastră aţi donat 100 Ron, în contul “AIFZ” ajung 95 Ron. Indiferent de moneda în care aţi făcut donaţia, organizaţia beneficiară primeşte echivalentul în ROL (RON), la cursul BNR din ziua respectivă.

3. La finalul fiecărei luni fondurile sunt transferate de AIFZ  în contul atribuit fiecărui caz, conform codului introdus de donator atunci când a realizat donația. În vederea respectării principiului de transparenţă la momentul distribuirii donațiilor către contul fiecărui caz, informațiile vor fi publicate şi pe site, pe pagina fiecărui caz în parte. În acest fel donatorii vor putea verifica dacă donația realizată a ajuns la destinatar.

Pentru a cunoaște condițiile de colaborare cu partenerul nostru GECAD EPAYMENT INTERNATIONAL (Payu) faceți click aici.

Bringing in a large number of equity shareholders will increase the controlling heads in the business and the business functions linked over there will be hindered

Lasă un răspuns