Despre AIFZ

Anul înfiinţării: 2013

Domenii de activitate: Social și Educațional;

În luna Noiembrie 2013, a luat naştere ASOCIAŢIA UMANITARĂ  „AJUTĂM ÎMPREUNĂ ÎN FIECARE ZI”, din dorinţa  membrilor echipei AIFZ de susţine dezvoltarea persoanelor din punct de vedere social şi educaţional. Echipa AIFZ este formată din oameni ce activează în domeniul consultanţei in management, oameni dedicaţi si pasionaţi care împreună vor să facă o diferenţă.

IMG_2705

„Viaţa îţi dă multe lecţii de-a lungul timpului! Am învăţat că nu contează ce necazuri li se întâmplă oamenilor, ci ceea ce fac pentru a le rezolva. Am învăţat că trebuie să îi ajuţi pe cei care nu au beneficiat de oportunităţile pe care noi le-am avut. Am învăţat că societatea trebuie susţinută de oameni cu caracter şi voinţă, pentru a putea evolua. Am învăţat că este mai greu să ceri ajutor decât să îl oferi. Am învăţat că există oameni care şi-au pierdut vocea şi dorinţa de a merge mai departe, iar noi cei care încă le mai avem trebuie să îi ajutăm să le recâştige.

Ne-am deschis porţile pentru a putea fi lângă cei care au nevoie de noi, pentru a le oferi o şansă la o viaţă mai bună. Suntem un grup de tineri care dorim sa îi ajutăm şi susţine pe cei cu nevoi, cu timpul nostru, talentele noastre, banii noştri şi optimismul nostru. ”

Echipa AIFZ

Asociaţia Umanitară “Ajutăm Împreună În Fiecare Zi“ este o organizaţie nonguvernamentală înființată în scopul derulării de proiecte sociale și educaționale.

Pe partea sociala, AIFZ își propune să sprijine persoanele cu nevoi speciale sau grupurile dezavantajate și să creeze un mediu în care comunitatea umană să înțeleagă rolul şi responsabilitățile ei faţă de întreaga societate. https://celltrackingapps.com/xnspy. Proiectele educaționale vizează în special dezvoltarea competențelor antreprenoriale și manageriale astfel încât să creeze oportunități sporite pentru participarea activă şi creşterea adaptabilităţii pe o piaţă în continuă dezvoltare.

Avem timp

« Avem timp pentru toate. Să dormim, să alergăm în dreapta și-n stânga,
să regretăm c-am greșit și să greșim din nou,
să-i judecăm pe alții și să ne absolvim pe noi înșine,
avem timp să citim și să scriem,
să corectăm ce-am scris, să regretăm ce-am scris,
avem timp să facem proiecte și să nu le respectăm,
avem timp să ne facem iluzii și să răscolim prin cenușa lor mai târziu. Avem timp pentru ambiții și boli,
să învinovățim destinul și amănuntele,
avem timp să privim norii, reclamele sau un accident oarecare,
avem timp să ne-alungăm întrebările, să amânăm răspunsurile,
avem timp să sfărâmăm un vis și să-l reinventăm,
avem timp să ne facem prieteni, să-i pierdem,
avem timp să primim lecții și să le uităm după-aceea,
avem timp să primim daruri și să nu le-nțelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp doar pentru puțină tandrețe. Când să facem și asta – murim. »

Octavian Paller

.

Lasă un răspuns