Echipa AIFZ

“Niciodată să nu te îndoieşti de faptul că o mână de oameni deosebiţi pot schimba lumea; în realitate chiar au reuşit să o facă. ”

(Margaret Mead)

Echipa AIFZ este formată la momentul de față din 13 membri din care 3 membri fondatori și 10 membri susținători:

 

„Analizând și gândindu-mă la cum a evoluat societatea noastră până acum, ajung la concluzia că dacă vom păstra ritmul actual vom fi o națiune condamnată. Am reflectat asupra faptului că cei mai mulți dintre noi nu sunt norocoși să aibă o famile, o casă, o viață împlinită sau un viitor. Comunitatea noastră este plină de copii și adulți ce au nevoie de sprijin și nu doar financiar ci și de o vorbă bună, un suflet blând care să îi mângâie și să le aducă puțină lumina în viața lor. Although it the blog sounds very unfeasible, considering how the nexus 7 is already being sold at a loss. ”

 

 

Atunci când ajuți o persoană în fapt îi arăți că ai încredere în capacitatea ei de a reuși, de a depăși momentele dificile, de a-și crea o cale spre reușită, de a avea un viitor mai bun. Cu toții merităm o șansă la viață, la educație, la sănătate și trebuie să ne ajutăm unii pe ceilalți pentru ca în final, cu toții suntem oameni. Viitorul il creăm împreuna!!

 

 

 

Am ajutat la crearea aceastei organizații pentru a spijini comunitatea, oamenii care merită timpul și atenția noastră. Este speranța mea că mi se vor alătura oameni pentru a materializa obiectivele asociației și de a mă ajuta să îmbogățesc viața copiilor și adulților, astăzi și mâine!

 

 

 

 

Comunitatea plânge în jurul nostru iar puterea de a șterge lacrimile celor aflați în suferință și de a le înlocui cu un zâmbet, se afla în fiecare dintre noi. Cei care trăiesc în împrejurări dificile nu pot supraviețui fără suportul nostru și din acest motiv vom face tot posibilul pentru a ajuta, pentru a simți că trăim, pentru a ne bucura împreună, pentru a împărtăși experiențele pozitive și cel mai important, pentru a schimba vieți!

 

 

 

Sunt un om care iubesc viaţa şi iubesc necondiţionat oamenii. Nu judec şi nu consider pe nimeni ca fiind mai prejos decât mine. Am fost norocoasă şi am avut mereu tot ce mi-a trebuit, iar când nu am avut au existat oameni care m-au ajutat şi care m-au susţinut. Acum e rândul meu să îi ajut pe alţii. O fac, nu din datorie ci din dorinţă. Îmi doresc ca alături de alţi oameni ca mine să construiesc o lume mai bună, unde voi putea să îmi păstrez zâmbetul pe buze în fiecare zi!

 

Ne focusăm pe a construi lucruri mărețe, a dezvolta companii pe care să le aducem pe culmile succesului, a deveni experți în varii domenii însă adevarata satisfacție o simțim atunci când dăruim. Un zâmbet pe chipul unui copil, un surâs plin de mulțumire din partea unui bătrân, o șansa la educație, sănătate și integrare socială celor privați de aceste drepturi sunt lucruri care nu solicită atât de mult efort dar care valorează enorm. Cred că faptele bune produc ecouri răsunătoare iar dacă fiecare dintre noi am acționa în acest sens, am putea crea o lume mai veselă, frumoasă și optimistă prin puterea exemplului :).

 

 

Am ales să fiu membru al Asociației Umanitare “Ajutăm împreună în fiecare zi” pentru că îmi doresc să mă implic în încercarea acesteia de a ajuta oamenii, pentru că îmi pasă de societatea în care trăiesc, pentru că vreau să pun un zâmbet pe fața celor care au nevoie și pentru că vreau să pun un zâmbet pe fața mea, știind că am contribuit la fericirea cuiva. Voi fi alături de copiii, tinerii, adulții și bătrânii care au nevoie de ajutor și voi încerca să le readuc speranța. Așadar, să înceapă numărătoarea de zâmbete! :).

 

“Fericirea se naște din iubire, iar iubirea se naște chiar din inima omului. ”
Don Miguel Ruiz

Nu există un termen de comparație pentru sentimentele ce se ivesc în sufletul meu, în momentul în care realizez că pot să redau speranța și bucuria persoanelor aflate în dificultate. Zâmbetul și luciul ochilor ce se zăresc pe fața acestora când li se oferă o mână de ajutor, este de neprețuit. Aceste argumente sunt mai mult decât suficiente pentru a mă motiva, să mă implic cu multă iubire și  devotament în această asociație de voluntariat.

 

Lumea nu va deveni niciodată mai bună decât dacă vom înceta să mai fim indiferenți la problemele celor mai puțin norocoși decât noi. Cu gesturi de bunătate oricât de mici, putem aduce puțină lumină în viața lor. Mă bucur să fac parte din această asociație, pentru că împreună avem puterea nu doar de a alina, ci de a schimba în bine aceste vieți.

 

 

 

,,Dacă în drumul tău întâlneşti un om prea obosit ca să-ţi poată dărui un surâs, lasă-i-l pe al tău. Căci nimeni nu are mai mare nevoie de un zâmbet decât acela care nu-l mai poate dărui’’. Dale Carnegie

Sunt bucuros ca ma alatur Asociației Umanitare “Ajutăm Împreuna În Fiecare Zi” pentru ca au mare nevoie de ajutorul nostru al tuturor, persoanele pentru care viaţa nu a fost usoară. Pentru că împreună putem reuşi să le aducem zâmbetul pe buze.

 

Lasă un răspuns