Parteneri

Partenerii noștri în dezvoltarea și susținerea sistemului de donații online sunt:

api
S. C. ACCES PROJECT INVESTMENTS S. R. L. a fost înfiinţată în anul 2010 şi are statut de societate comercială cu răspundere limitată ce activează în domeniul consultanței în management și afaceri. Com is that mac customer service software users can enjoy the experience and power of salesforce, which remains the biggest name https://cellspyapps.org/best-cell-phone-spyware-for-iphone/ in crm software and allows owners of small and medium-sized businesses to outsource their customer service needs!

Compania are un portofoliu de peste 200 de firme cu proiecte de finanţare câştigătoare în valoare eligibilă totală ce depăşeşte 100 milioane de euro. Cei 10 ani de experienţă în accesarea şi implementarea de proiecte cu finanţare nerambursabilă şi profesionalismul cu care este tratat fiecare proiect se reflectă în recomandările primite de la clienţi.

Pe lângă accesarea de fonduri europene compania oferă și servicii de consultanţă în management şi consultanţă antreprenorială.

Pentru a afla mai multe detalii despre partenerul nostru S. C. ACCES PROJECT INVESTMENTS S. R. L. vă invitam să accesați următoarele link-uri:  și

hambar
SMD Animal Food
este o companie nou înființată ce activează în domeniul comerțului cu diferite varietăți de premixuri și concentrați destinate tuturor speciilor de animale domestice.

Compania dorește să contribuie la constituirea unui sistem sănătos și performant în domeniul nutriției pentru animale în România. De la înființare SMD și-a propus să vină în ajutorul fermierilor și a companiilor agricole prin furnizarea de materii prime și produse calitative care să maximizeze avantajul în ceea ce privește competiția și accesul pe piața internă și internațională.

Pentru a afla mai multe detalii despre partenerul nostru SMD Animal Food vă invităm să accesați următorul link:

payu
PayU este principalul integrator de plăți online din România și oferă magazinelor online o modalitate simplă, rapidă și sigură de acceptare a plăților online pentru aproape orice fel de bunuri sau servicii acceptate de Visa și Mastercard.

Compania este membră a grupului PayU, furnizor de servicii de integrare a plăților online cu operațiuni în Polonia, Ungaria, Cehia, Ucraina, Rusia și Turcia.

Compania este prezentă pe piață de 9 ani iar de 8 este lider, cu o cotă de piață anuală de peste 80%. Colaborează cu aproximativ 3000 de magazine online și deține experiență în integrarea cu orice fel de sisteme informatice sau financiar – contabile și cu adaptarea la specificul unor industrii variate.

Lansată în 2004, sub numele GECAD ePayment, parte a  , compania a fost achiziționată în 2010 de către grupul iar din 2011 face parte din grupul PayU BV, de asemenea deținut de Naspers. Din 2010, platforma dezvoltată și întreținută de PayU România este soluția folosită de grup pentru extinderea pe piața internațională, fiind operațională în Ungaria, Rusia, Turcia și Ucraina.

Pentru a afla mai multe detalii despre partenerul nostru PayU vă invităm să accesați următorul link:

Miro Graphics este un studio de creație vizuală care concepe şi dezvoltă materiale destinate printării sau publicării pe paginile web. Drept urmare, echipa Miro Graphics vă oferă servicii de design pentru: Reviste, Cataloage, Ambalaje, Flyere, Pliante, Broșuri, Coperta DVD, Cărţi de vizita, Mape cu buzunar, Newsletter-e, Logo, Afișe/Postere, Mesh-uri outdoor, Pagini web, Colantări auto, vitrine, etc. , Software, RollUp banner-e, Leasing de personal specializat, Consultanţă Graphic Design.

Pentru a afla mai multe detalii despre partenerul nostru Miro Graphics vă invităm să accesați următorul link:

SHATTER a fost înfiinţat în 1996, având ca obiect de activitate imprimeria pe materiale textile şi producţia de etichete textile (etichete de compoziţie, cu instrucţiuni de spalare, etc). Imprimeria textilă a rămas activitatea de bază, apoi s-a continuat cu broderie, tampografie, gravura şi tipar digital.

Portofoliul de lucrări executate a cunoscut o extindere continuă atât în ceea ce priveşte tipul de desene executate cât şi numărul de culori şi complexitatea acestora. Având ca obiectiv dezvoltarea afacerii şi calitatea produselor şi serviciilor, ne-am orientat asupra unor materii prime şi tehnologii de prim rang şi am investit în tehnologie de cel mai înalt nivel.

Personalul calificat, dotarea tehnologică şi materiile prime oferite de furnizori recunoscuţi pe plan mondial pentru calitatea lor sunt garanţii ale produselor şi serviciilor noastre.

Pentru a afla mai multe detalii despre partenerul nostru SHATTER vă invităm să accesați următorul link: 

.

Lasă un răspuns